Åbolly logo
Åbolly Dancers 2022 w1980.jpg

ÅBOLLY
BOLLYWOOD-TANSSIKOULU
TURKU / NAANTALI

Åbolly on tanssikoulu, joka on erikoistunut intialaiseen bollywood-tanssiin. Bollywood-tanssi yhdistää intialaisia klassisia ja kansantansseja moniin länsimaisiin tanssimuotoihin. Se on hyvin ilmaisuvoimaista, räiskyvän energistä ja värikästä. Tanssitunteja löytyy vasta-alkajista jo enemmän tanssineille aikuisille. Lasten tunteja järjestämme pyynnöstä. Syyskaudella 2022 tanssitunteja pidetään Moon Dance Studiolla Itäharjulla, tanssistudio Voisilmässä Martissa ja Kesti-Maarian yläsalissa Naantalissa.. Katso yhteystiedot-sivulta osoitteet.

Tanssikoulun edistyneistä oppilaista koostuva tanssiryhmä Åbolly Dancers esiintyy aktiivisesti monenlaisissa tilaisuuksissa, kuten yritysjuhlat, näytökset, yksityistilaisuudet jne. Tilaa meidät juhlienne värikkääksi kohokohdaksi!

 

Kauttamme myös ammattitaitoinen juontaja tilaisuuksinne.

Tanssia taiteiden yössä FB event cover.png

Åbolly järjestää yhdessä kauppakeskus Hansan, tanssistudio Flaman, Nach Baliye Kollektiv-tanssiryhmän ja itämaisen tanssin opettajan Ilona Carlssonin kanssa hyväntekeväisyystanssinäytöksen Turun taiteiden yönä 11.8. Hansatorilla klo 18:00 ja 18:50.

Lue lisää tapahtuman sivuilta!

 

Haluamme tukea Aamu lasten syöpäsäätiön tärkeää työtä vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Näytökseen on vapaa pääsy mutta toivomme katsojien tekevän lahjoituksen säätiölle.

MobilePay: 79597

aamusaatio.fi

Anna tanssillinen lahja
-
Åbollyn lahjakortti

Teija-Ahola-vaaka.jpg