Åbolly tanssikoulun kevätkausi alkaa 11.1.2021 

Åbolly tanssikoulun kevätkausi 2021 alkaa ma 11.1.2021. Alkukauden keskitymme hiomaan näytöskoreografioita. Åbollyn näytös on lkeväällä Hansatorilla, heti kun epidemiatilanne sen sallii. Tulossa on huikea show, jossa on useita vierailijoita. Jo nyt on kasassa yli 20 tanssiesitystä!  Näytöksen jälkeen alkavat uudet koreografiat sekä avoimen tason että jatkotason tunneilla. Kausi jatkuu 6.5. asti.

Live-tuntien lisäksi Åbollyn tuntivalikoimaan kuuluvat tänä keväänä online-tunnit ja Tee-itse-koreografia-kurssi, jossa Teija opettaa oppilaille oman tapansa tehdä koreografioita. 

Koulujen talviloman aikana 22.-28.2. ei ole tunteja.

Seuraamme paikallisia koronasuosituksia ja toimimme live-tunneilla sen mukaan.

Tällä hetkellä turvavälien vuoksi otamme tunneille oppilaita rajoitetun määrän. Ilmoittautuminen tunnille on pakollista.

  • Älä tule tunnille sairaana. Kuvaamme jokaisen tunnin ja voit myös treenata kotona.

  • Mahdollisuuksien mukaan tule tunnille valmiiksi treenivaatteet päällä tai tule ainakin ajoissa, jotta pienessä pukuhuoneessa voidaan vaihtaa vaatteita turvallisesti vuorotellen.

  • Kun olet treenivaatteet päällä, odota tunnin alkua käytävässä. 

  • Käy pesemässä kädet ja käytä käsidesiä ennen saliin tuloa.

  • Tuntien vaihtuessa varataan muutama minuutti aikaa salin tuuletukseen.

  • Käytännöt katsotaan vielä paikan päällä, jotta ovat kaikille selviä. 

Ilmoittaudu tunneille ajoissa! 

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS

ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.