top of page
Bollywood tanssiryhmä Åbolly Dancers

ÅBOLLY DANCERS

 

Åbolly Dancers on edistyneistä Åbollyn oppilaista koottu tanssiryhmä, joka on omistautunut bollywood-tanssille. Se on enemmän kuin tanssiryhmä, se on tanssiperhe, jossa jokaisella on omat vahvuutensa.

Osa bollywoodin ja esiintymisen glamouria on kauniit, värikkäät ja kimaltelevat asut ja korut sekä hienon esiintymismeikin teko. Jokaiseen esitykseen valmistaudumme huolella sekä ulkoisesti että ylimääräisillä esiintymistreeneillä. Vaikka kyseessä on harrastajahymä, pyrimme huolehtimaan kaikista esiintymiseen liittyvistä asioista kuin ammattilaiset.

 

Ryhmän voi nähdä esiintymässä erilaisissa yleisötilaisuuksissa ja näytöksissä ja sen voi myös tilata yksityistilaisuuksiin.  Åbolly Dancersin onkin voinut nähdä useana vuotena mm. Intia Spektaakkelissa ja Intia Päivässä Helsingissä ja esim. Taiteiden Yössä Turussa, omia tanssinäytöksiä unohtamatta.

 

Åbolly Dancers myös kilpailee. Ryhmä osallistui keväällä 2017 Turun Tähti -kilpailuun ja voitti median suosikki -tittelin. Toukokuussa 2018 Åbolly Dancers otti voiton Europe's Biggest Bollywood Dance Competition, group dance -sarjan Tampereella ja keväällä 2019 samasta kilpailusta heltisi 3. sija. Kesäkuussa 2018 Åbolly Dancers oli osa Samba Cariocan ryhmää Helsingin Sambakarnevaaleilla - sen etujoukko. Karnevaalit ovat samalla sambakoulujen välinen SM-kilpailu. Åbolly Dancers sai koulujen välisissä kilpailuissa etujoukkojen parhaat pisteet (9,8/10).

Tilaa iloinen, energinen ja kimalteleva ohjelmanumero tilaisuuteesi! Ota yhteyttä: contact@abolly.com

bottom of page