ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille /tunneille, näin varmistat paikkasi. Otamme kursseille vain rajallisen määrän oppilaita. Ilmoittautuminen on koko kaudelle. Yksittäiselle tunnille voi tulla, jos tunnilla on tilaa. Ilmoittautuminen on sitovaa ja tuntimaksuja palautetaan vain pitkäaikaisesta sairaudesta lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jääneet tunnit voi korvata jollain muulla tunnilla saman kauden aikana: Otamme tunneista myös videokoosteen, jolloin on mahdollista treenata kotona. Voimme myös striimata livenä tunnin, jos joku on sairaana tai karanteenissa ja haluaa osallistua. Striimit on katsottavissa viikon ajan. 

Tiistain ja torstain tunnit (50+, 50+ intensiivi ja jatkotaso) pidetään Moon Dance Studiolla. Osoite: Karjakatu 35 b 2. krs. Turku. Rakennuksen pihalla on muutama parkkipaikka (merkitty punaisella). Tien toisella puolella olevalla Lidlin parkkipaikalla voi pysäköidä 2 h parkkikiekolla. Bussien 32 ja 42 pysäkki Rautakatu on aivan salin läheisyydessä.

Keskiviikon alkeistunti pidetäänTanssisali Voisilmässä, Myllymöentie 10, Martti Turku

Kadun varrella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Uittamon bussin nro 9 pysäkki on aivan lähellä ja melko lähellä myös bussin nro 13 pysäkki.

Sunnuntain tunti (avoin taso) pidetään Kesti-Maariassa Naantalissa. Osoite: Maariankatu 2, Naantali. Sali on 2-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Ulko-ovi löytyy rakennuksen oikeanpuoleiselta sivulta kadulta katsottaessa. Kadun varrelta löytyy parkkipaikkoja.

 

Sivulla "Yhteys" tarkemmat ohjeet tanssisalien sijainnista.

Tunnit voi maksaa kätevästi verkkokaupan kautta,. jolloin maksetaan koko kausi. Muita maksutapoja: lasku, pankkikortti, liikuntaedut (Edenred, e-passi, SmartumPay). Mikäli haluat maksaa erissä, silloin maksutapana pankkikortti tai lasku. Ensimmäinen erä kauden alussa ja seuraavat kuukauden välein (2-3 erää). Liikuntaeduilla maksaessa maksetaan kerralla kauden alussa koko kausi. HInnat näet sivulta "Verkkokauppa ja hinnat".

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Ilmoittaudun syksy 2022 kaudelle:
Valitsen maksutavaksi:

Kiitos ilmoittautumisestasi!