top of page

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille /tunneille, näin varmistat paikkasi. Otamme kursseille vain rajallisen määrän oppilaita. Ilmoittautuminen on koko kaudelle. Yksittäiselle tunnille voi tulla, jos tunnilla on tilaa. Ilmoittautuminen on sitovaa ja tuntimaksuja palautetaan vain pitkäaikaisesta sairaudesta lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jääneet tunnit voi korvata jollain muulla tunnilla saman kauden aikana: Otamme tunnilla opetettavasta koreografiasta myös videon, jolloin on mahdollista treenata kotona. 

Torstain tunnit pidetään Moon Dance Studiolla. Osoite: Karjakatu 35 b 2. krs. Turku. Rakennuksen pihalla on muutama parkkipaikka (merkitty punaisella). Tien toisella puolella olevalla Lidlin parkkipaikalla voi pysäköidä 2 h parkkikiekolla. Bussien 32 ja 42 pysäkki Rautakatu on aivan salin läheisyydessä.

Tiistain tunti pidetöön tanssisali Voisilmässä, joka sijaitsee Turun Martissa. Osoite: Myllymäentie 10. Parkkipaikkoja löytyy kadulta talon läheisyydestä. Uittamolle ajavan bussin pysäkki on aivan salin läheisyydessä. 

Sunnuntain tunti pidetään Kesti-Maariassa Naantalissa. Osoite: Maariankatu 2, Naantali. Sali on 2-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Ulko-ovi löytyy rakennuksen oikeanpuoleiselta sivulta kadulta katsottaessa. Kadun varrelta löytyy parkkipaikkoja.

 

Sivulla "Yhteys" tarkemmat ohjeet tanssisalien sijainnista.

Tunnit voi maksaa pankkikortilla, laskulla, liikuntaedulla (Edenred, e-passi, SmartumPay). Lisätietoja ja hinnat näet sivulta "HInnat ja maksaminen".

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Ilmoittaudun kevät 2024 kaudelle tai yksittäistunnille:
Valitsen maksutavaksi:

Kiitos ilmoittautumisestasi!

bottom of page