ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille /tunneille, näin varmistat paikkasi. Otamme kursseille vain rajallisen määrän oppilaita, jotta voimme huomioida turvavälit. Ilmoittautuminen on koko kaudelle. Yksittäiselle tunnille voi tulla, jos tunnilla on tilaa. Ilmoittautuminen on sitovaa ja tuntimaksuja palautetaan vain pitkäaikaisesta sairaudesta lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jääneet tunnit voi korvata jollain muulla tunnilla: Otamme tunneista myös videokoosteen, jolloin on mahdollista treenata kotona. Voimme myös striimata livenä tunnin, jos joku on sairaana tai karanteenissa ja haluaa osallistua. Striimit on katsottavissa viikon ajan. 

Torstain tunnit (avoin taso ja jatko) pidetään Moon Dance Studiolla. Osoite: Karjakatu 35 b 2. krs. Turku. Rakennuksen pihalla on muutama parkkipaikka (merkitty punaisella). Tien toisella puolella olevalla Lidlin parkkipaikalla voi pysäköidä 2 h parkkikiekolla. Bussien 32 ja 42 pysäkki Rautakatu on aivan salin läheisyydessä.

Tiistain tunnit (alkeet 50+ ja jatko 50+) pidetään Lähde Hyvinvointikeskuksessa. Osoite: Puutarhakatu 45 B 3. krs, Turku. Sali on 3-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Ulko-ovi löytyy rakennuksen kaupungin puoleiselta sivulta. Puutarhakadun varrella on parkkipaikkoja, samoin pihalla, joka on rakennuksen takana, Hansasalin edessä. Bussin 12 pysäkki on aivan lähellä Puutarhakadulla.

 

Sivulla "Yhteys" tarkemmat ohjeet tanssisalien sijainnista.

Tunnit voi maksaa kätevästi verkkokaupan kautta,. jolloin maksetaan koko kausi. Muita maksutapoja: lasku, pankkikortti, liikuntaedut (Edenred, e-passi, SmartumPay). Mikäli haluat maksaa erissä, silloin maksutapana pankkikortti tai lasku. Ensimmäinen erä kauden alussa ja seuraavat kuukauden välein (2-3 erää). Liikuntaeduilla maksaessa maksetaan kerralla kauden alussa koko kausi. HInnat näet sivulta "Verkkokauppa ja hinnat".

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Ilmoittaudun syksy 2021 kaudelle:
Valitsen maksutavaksi:

Kiitos ilmoittautumisestasi!

NOUDAMME NÄITÄ OHJEITA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI

  1. Studiolle saa tulla ainoastaan terveenä.

  2. Pukutiloissa kaikki käyttävät aina maskia. Pidetään riittävää etäisyyttä muihin.

  3. Kädet pestään studiolle tullessa.

  4. Käytetään käsidesiä

  5. Treeneihin tullaan valmiiksi treeniasuun pukeutuneina, jos mahdollista.

  6. Moon Dance Studiossa pukutilaan mahtuu kerrallaan korkeintaan kaksi (2) henkilöä. Jos asun vaihtajia on kerralla useampia, osa voi odottaa salin puolella, osa käytävässä. Jos pukutilassa ei voi odottaa, seuraava ryhmä voi odottaa käytävällä. 

  7. Treeneihin tullaan täsmällisesti, jotta vältetään tarpeetonta odottelua.

  8. Ryhmän vetäjä puhdistaa kosketuspinnat (esim. ovien kahvat) ennen tuntien alkua ja tarvittaessa välillä.

  9. Salitilassa huomioidaan turvavälit.

  10. Tuuletus tuntien välillä aina kun mahdollista.

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS
ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA TAITEIDEN YÖNÄ 12.8. KLO 18. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.