ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille /tunneille, näin varmistat paikkasi. Otamme kursseille vain rajallisen määrän oppilaita, jotta voimme huomioida turvavälit. Ilmoittautuminen on koko kaudelle. Yksittäiselle tunnille voi tulla, jos tunnilla on tilaa. Ilmoittautuminen on sitovaa ja tuntimaksuja palautetaan vain pitkäaikaisesta sairaudesta lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jääneet tunnit voi korvata jollain muulla tunnilla: Otamme tunneista myös videokoosteen, jolloin on mahdollista treenata kotona. Voimme myös striimata livenä tunnin, jos joku on sairaana tai karanteenissa ja haluaa osallistua. Striimit on katsottavissa viikon ajan. 

Tiistain ja torstain tunnit (50+, avoin- ja jatkotaso) pidetään Moon Dance Studiolla. Osoite: Karjakatu 35 b 2. krs. Turku. Rakennuksen pihalla on muutama parkkipaikka (merkitty punaisella). Tien toisella puolella olevalla Lidlin parkkipaikalla voi pysäköidä 2 h parkkikiekolla. Bussien 32 ja 42 pysäkki Rautakatu on aivan salin läheisyydessä.

Sunnuntain tunnit (perustekniikka ja avoin taso) pidetään Kesti-Maariassa Naantalissa. Osoite: Maariankatu 2, Naantali. Sali on 2-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Ulko-ovi löytyy rakennuksen oikeanpuoleiselta sivulta kadulta katsottaessa. Kadun varrelta löytyy parkkipaikkoja.

 

Sivulla "Yhteys" tarkemmat ohjeet tanssisalien sijainnista.

Tunnit voi maksaa kätevästi verkkokaupan kautta,. jolloin maksetaan koko kausi. Muita maksutapoja: lasku, pankkikortti, liikuntaedut (Edenred, e-passi, SmartumPay). Mikäli haluat maksaa erissä, silloin maksutapana pankkikortti tai lasku. Ensimmäinen erä kauden alussa ja seuraavat kuukauden välein (2-3 erää). Liikuntaeduilla maksaessa maksetaan kerralla kauden alussa koko kausi. HInnat näet sivulta "Verkkokauppa ja hinnat".

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Ilmoittaudun kevät 2022 kaudelle:
Valitsen maksutavaksi:

Kiitos ilmoittautumisestasi!

NOUDAMME NÄITÄ OHJEITA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI

Koronatodistus ja henkilötodistus esitettävä mikäli AVI niin määrää.

  1. Studiolle saa tulla ainoastaan terveenä.

  2. Pukutiloissa kaikki käyttävät aina maskia. Pidetään riittävää etäisyyttä muihin.

  3. Kädet pestään studiolle tullessa.

  4. Käytetään käsidesiä

  5. Treeneihin tullaan valmiiksi treeniasuun pukeutuneina, jos mahdollista.

  6. Moon Dance Studiossa pukutilaan mahtuu kerrallaan korkeintaan kaksi (2) henkilöä. Jos asun vaihtajia on kerralla useampia, osa voi odottaa salin puolella, osa käytävässä. Jos pukutilassa ei voi odottaa, seuraava ryhmä voi odottaa käytävällä. 

  7. Treeneihin tullaan täsmällisesti, jotta vältetään tarpeetonta odottelua.

  8. Ryhmän vetäjä puhdistaa kosketuspinnat (esim. ovien kahvat) ennen tuntien alkua ja tarvittaessa välillä.

  9. Salitilassa huomioidaan turvavälit.

  10. Tuuletus tuntien välillä aina kun mahdollista.