ILMOITTAUTUMINEN 

Kaikille Åbolly tanssikoulun Bollywood-tanssitunneille ja kursseille ilmoittaudutaan nyt epidemian aikana alla olevasta varauskalenterista. Varaa paikkasi tunneille, vaikka olisit jo aiemmin ilmoittautunut koko kaudelle. Jos olet ilmoittautunut aiemmen kaudelle tai kurssille mutta et pääse osallistumaan jollekin online- tai live-tunnille ilmoita siitäkin varauskalenterissa, jotta osaamme suunnitella tunnit osallistujien mukaan. Tunnit järjestetään hybriditunteina ja otamme tunneille paikan päälle mahdollisuuksien mukaan pienen määrän oppilaita. Varaamalla joko zoom-online-tunnin tai tunnin salilla tiedämme kuinka paljon oppilaita eri tavoilla osallistuu. Salille ei voi tulla ilman ilmoittautumista, jotta ei tule liikaa oppilaita. Seuraamme viranomaisten määräyksiä.

NOUDAMME NÄITÄ OHJEITA LÄHIKONTAKTIEN ESTÄMISEKSI

  1. Studiolle saa tulla ainoastaan terveenä.

  2. Sisätiloissa kaikki käyttävät aina maskia.  Huom! Myös käytävätilassa. Pidetään riittävää etäisyyttä muihin.

  3. Kädet pestään studiolle tullessa.

  4. Käytetään käsidesiä

  5. Treeneihin tullaan valmiiksi treeniasuun pukeutuneina, jos mahdollista.

  6. Pukutilaan mahtuu kerrallaan korkeintaan kaksi (2) henkilöä. Jos asun vaihtajia on kerralla useampia, osa voi odottaa salin puolella, osa käytävässä. Jos pukutilassa ei voi odottaa, seuraava ryhmä voi odottaa käytävällä.

  7. Treeneihin tullaan täsmällisesti, jotta vältetään tarpeetonta odottelua.

  8. Ryhmän vetäjä puhdistaa kosketuspinnat (esim. ovien kahvat) ennen tuntien alkua ja tarvittaessa välillä.

  9. Salitilassa saa olla kerrallaan korkeintaan 6 oppilasta.

  10. Tuuletus tuntien välillä aina kun mahdollista.

Ilmoittautuminen on sitovaa ja tuntimaksuja palautetaan vain pitkäaikaisesta sairaudesta lääkärintodistusta vastaan. Käyttämättä jääneet tunnit voi korvata jollain muulla tunnilla tai sopimuksen mukaan osittain seuraavalla kaudella. Tunneista otetaan myös videotallenne, jolloin treenaaminen onnistuu myös kotona, jos paikallaolo tai osallistuminen online-tunnille ei ole mahdollista sairauden vuoksi.

Live-tunnit ja kurssit järjestetään Moon Dance Studiolla, jollei muuta mainita. Osoite: Karjakatu 35 b 2. krs. Turku. Rakennuksen pihalla on muutama parkkipaikka. (merkitty punaisella) Tien toisella puolella olevalla Lidlin parkkipaikalla voi pysäköidä 2 h parkkikiekolla. Bussien 32 ja 42 pysäkki Rautakatu on aivan salin läheisyydessä.

Hiihtolomaviikolla 22.-28.2.2021 ei ole tunteja.

Koulun hyväntekeväisyysnäytös on heti, kun korona-tilanne sallii. 

Tunnit voi maksaa kätevästi verkkokaupan kautta. Saatavilla eri kokoisia tuntipaketteja. Muita maksutapoja: pankkikortti, liikuntaedut (Edenred, e-passi, Smartum).

VARAA PAIKKASI TUNNILLE TÄSTÄ:

viikkonäkymä, tunnit to, klikkaa päivää
seuraava viikkonäkymä klikkaamalla nuolesta

Toimimme alueellisten korona-suositusten mukaan.

-------

Åbolly:n avoimen tason kevätkauden loput tanssitunnit siirtyvät syyskauden alkuun; Bollywood Golden Times (Jhumka Girare) ja Lavani-koreografiat.  Oppilaat, jotka ovat maksaneet koko kauden, voivat käyttää maksamansa tunnit syyskaudella.

-------

Jatkoryhmän tunnit jatkuvat juhannukseen asti.

Class Schedule

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS

ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.