TEIJA AHOLA

 

Teija on Åbollyn perustaja, opettaja ja koreografi. Hän  aloitti tanssiharrastuksensa lapsena klassisella baletilla, nuorena se vaihtui jazz-tanssiin ja 1990-luvun alussa alkoi tiivis itämaisen tanssin opiskelu. Itämaista tanssia Teija opetti jo muutaman vuoden tanssiopintojen 

jällkeen. Flamencon opiskelu alkoi 1997 ja sitä Teija harrasti aktiivisesti yli kymmenen vuotta kuuluen myös esiintyviin tanssiryhmiin.

Bollywood-tanssia Teija on opettanut vuodesta 2009 ja siitä lähtien se on vienyt hänet mennessään. Erityisesti Teijaa kiehtoo intialaisen musiikin ja eri tanssilajien monipuolisuus. Niissä on myös monia yhtämäkohtia flamencoon ja itämaiseen tanssiin, joita Bollywood-tanssikoreografioissa voi hyödyntää.

 

Hän esiintyy aktiivisesti oman Åbolly Dancers -tanssiryhmänsä kanssa. Lue lisää tanssiryhmästä Åbolly Dancers -välilehdeltä.

 

Myös yksityis - ja ryhmätunteja, TYHY-tunteja ja polttariopetusta. Kysy myös lyhytkursseja tai varaa Åbolly Dancers -tanssiryhmä yksityis- tai yritystilaisuuteen.

SANNA SONI

Sanna on aloittanut intialaiseen kulttuuriin ja tanssiin tutustumisen asuessaan Rajasthanin osavaltiossa 2015-2016. Intialaiset tanssit tulivat tutuksi alunperin arjen ja intialaisten häiden kautta ja tarkemmin liikekieleen ja tekniikkaan Sanna on syventynyt niin suomalaisten kuin kansainvälisten opettajien opissa. Intialaisessa kulttuurissa Sannaa erityisesti kiehtoo pitkät juurevat perinteet ja tanssin ja musiikin eläväinen läsnäolo osana kulttuurin ydintä .

 

Sannaa kiinnostaa erityisesti intialaiset kansan- ja perinnetanssit, ja kansantanssien fuusiominen moderninpaan bollywoodiin. Aikaisempaa tanssikokemusta löytyy tanssillisen voimistelun ja street-lajien puolelta. Sanna on ohjannut eri-ikäisiä lähes vauvasta vaariin ja kouluttautunut erityisesti lasten ja nuorten ohjaukseen. Opetus- ja ohjauskokemuksia löytyy muun muassa jumppakoulusta koululaisille, latinalaisista rytmeistä ja kehonhuollosta aikuisille ja mixdancestä ja nykytanssista nuorille. 

 

Ohjaajana Sanna pyrkii olemaan energinen ja kannustava sekä kaikki huomioon ottava. Tanssilla saavutettu hauskuus on parasta! Sannan tunneilla noudatetaan turvallisen tilan periaatteita ja kaikki ovat tervetulleita tunneille. Tunneille osallistujia kannustetaan oman liikekielen löytämiseen ja kehittämiseen unohtamatta hikipisaroita!  

 

Sanna ohjaa syyskaudella 2020 aikuisille semiklassissta, bolly heels -tuntia ja bollywood fusionia. Lisäksi Sanna ohjaa yksityistunteja esimerkiksi polttareita tai tyhy-päiviä.

Sanna Soni 20200724 lr.jpg

ÅBOLLYN SYYSNÄYTÖS

SIIRTYY ALKUVUOTEEN 2021 KORONATILANTEEN VUOKSI

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Copyright  Åbolly

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle