top of page

BOLLYWOOD-TANSSI 50+ INTENSIIVI

Vintage A.jpg

50+ Intensiivi

LADYILLE, JOILLA ON TAVOITE

50+ Bollywood-Intensiivitanssitunnit on suunnattu heille, jotka haluavat treenata tavoitteellisemmin ja jotka ovat valmiita panostamaan harrastukseen hivenen enemmän. Ryhmään voidaan ottaa myös pian 50 vuotta täyttäneitä. 

 

Ryhmä asettaa joka kaudella itse tavoitteensa, joihin kaikki sitoutuvat. Tähtäimessä on esimerkiksi tanssikilpailut (50-vuotiaiden sarja) tai jokin muu suurempi tavoite, esim. festivaaliesiintyminen. Treenejä saattaa kilpailujen tai esiintymisien alla olla enemmäin kuin kerran viikossa. Ryhmän jäsenet ovat valmiita hankkimaan maltillisesti myös esiintymisasuja.

 

Ryhmään on jo ilmoittautunut muutama innokas ja mukaan voidaan ottaa vielä lisää. Jonkinlainen tanssitausta pitäisi olla ja jos intialaiset tanssit eivät ole tuttuja, kannattaa osallistua myös tiistain 50+-tunnille, jossa oppii perustekniikan. Hiomme myös samaa koreografiaa kisakuntoon, jota opetetaan tiistain tunnilla (ja myös sunnuntaina Naantalissa), joten on erittäin suositeltavaa osallistua myös joko tiistain tai sunnuntain tunnille.

Jos kiinnostuit, kysy lisää: school@abolly.com

Ilmoittaudu >
Teija Ahola 4_edited.png
bottom of page