top of page

BOLLYWOOD-TANSSI, JATKOTASO

_MG_0092-1.jpg

Bollywood jatko

ÅBOLLY DANCERS JA JATKOTASON TUNNIT

Kausi: 24.8. - 7.12.2023

Aika: to klo 19:15 - 20:30

Paikka: Moon Dance Studio, Karjakatu 35 b, Itäharju, Turku

Hinta: 15 x 75 min 180 €

Opettajat; Sanna Soni ja Teija Ahola

 

Jatkotason Bollywood-tanssitunnit ovat niille, jotka hallitsevat jo perustason liikkeet ja jotka haluavat oppia haasteellisempia koreografioita. Jatkotasolla harjoittelevat myös Åbolly Dancers -tanssiryhmän tanssijat mutta osallistuminen tunneille ei velvoita tanssiryhmään liittymistä.

Syyskausi aloitetaan hiomalla keväällä aloitettua koreografiaa esityskuntoon (Current Lage). 7.9. aloitetaan uusi koreografia. Mukaan voi silloin tulla myös uusia oppilaita. Jos olet kiinnostunut tulemaan uutena jatkoryhmään, ota yhteyttä ennen ilmoittautumista!

Soft Bollywood7.9. alkaen
 

Jatkoryhmän tunnilla tanssitaan rauhallisempaa koreografiaa, joka keskittyy erityisesti vartalon linjoihin ja käsien viimeisteltyyn koreografiaan. Koreografia painoitteisella tunnilla käytetään jonkun verran mudria, tehdään melko feminiinistä,  pehmeämpää ja dynaamista liikekieltä. Tunnilla keskitytään koreografiaan joka tehdään kappaleeseen Namaami Namaani, joka kertoo tiivistetysti tanssijan omistautumisesta tanssille itselleen sekä yhdelle tanssivalle hindu-jumalalle. 

 

Tunti ei sovi aloittelijoille ja tunnille osallistuminen vaati aikaisempaa kokemusta intialaisista tansseista. On suositeltavaa osallistua ennen tätä tuntia pidettävälle Kathak-tunnille, koska koreografiassa käytetään Kathak-tanssiliikkeitä.

 

Ilmoittaudu jatkotasolle tästä:

_MG_0092-1.jpg
bottom of page