BOLLYWOOD-TANSSI, JATKOTASO

Jatkotason Bollywood-tanssitunnit niille, jotka hallitsevat jo perustason liikkeet ja jotka haluavat oppia vähän haastellisempia koreografioita. Jatkotasolla harjoittelevat myös Åbolly Dancers -tanssiryhmän tanssijat mutta osallistuminen tunneille ei velvoita liittymään tanssiryhmään.

AIRA GAIRA -KOREOGRAFIA

14.1. - 28.1.2021 (3 X)

lisäksi 4.3. ja 11.3. puku/kenraalitreenit

OPETTAJA: Teija Ahola

Aira Gaira on Teija Aholan semi-klassinen koreografia, jota opetettiin syksyllä 2019. Se hiotaan nyt esityskuntoon, eikä uusia oppilaita oteta enää tähän koreografiaan.

BOLO KAB PRATIKAR KAROGE

-KOREOGRAFIA

4.2. - 18.2.2021 (3 X)

lisäksi 4.3. ja 11.3. puku/kenraalitreenit

OPETTAJA: Teija Ahola

Bolo Kab Pratikar Karoge on Teija Aholan bollywood-koreografia, jossa on vaikutteita dandiyasta. Tanssissa käytetään myös mm. dandiya-keppejä. Koreografia hiotaan esitysvalmiiksi kolmen kerran aikana. Tanssia ei enää opeteta alusta alkaen, joten uusia oppilaita ei tähän koreografiaan enää oteta.

BEZUBAAN KAB SE -KOREOGRAFIA

18.3. - 6.5.2021 (8 X)

OPETTAJA: Teija Ahola

Bezubaan Kab Se on Teija Aholan uusi koreografia, jota aloitettiin syyskaudella ja jatketaan nyt kevätkaudella. Koreografiassa yhdistetään eri tanssityyylejä mutta mukana on myös semiklassista intialaista tanssia. Tanssissa käytetään myös huiviviuhkoja. Koreografiaan voi tulla vielä uusia oppilaita.

Åbolly bollywood-tanssi jatkoryhmä

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS

ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ ALKUVUODESTA SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Copyright  Åbolly

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle