top of page
Opi bollywood-tanssia virtuaalisesti
ÅBOLLYN VIRTUAALINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ ÅBOOM AVATAAN PE 24.4.2020

Åbolly aloitti live-tuntien lähetyksen Facebookissa, kun pandemia esti ryhmätunnit. Tilanne on meille kaikille uusi, emmekä kukaan tiedä, miten kauan nämä poikkeusolot tulevat kestämään. Emme siis voi vaan odottaa, vaan päätimme toimia ja toivomme myös oppilailtamme halua opiskella tanssia uusilla metodeilla.

Online-livetuntien sijaan tulemme nyt tarjoamaan laajempaa oppimiskokonaisuutta, toki voimme pitää kanavalla tunteja myös livenä. Kuvaamme opetusvideoita; koreografioita, tekniikkaa, lämppäreitä, loppuvenytyksiä, kaikkea mitä normaali tanssituntikin pitää sisällään. Opettajina toimivat Teija ja Sanna. Kuvaamme suurimman osan koreografiatunneista tanssisalissa, jotta opetustilanne olisi mahdollisimman lähellä normaalia tuntia. On helpompi opetella tanssia, kun sen näkee myös peilin kautta.

 

Opetus tapahtuu suljetun Facebook-ryhmän kautta, johon lataamme kaiken opetusmateriaalin. Ryhmän nimi on Åboom ja jäseneksi pääsee seuraavalla tavalla: Kuukauden osallistumismaksu on 25 €. Maksettuasi osallistumismaksun etsi Facebookista ryhmä Åboom ja jätä jäsenpyyntö. Käsittelemme pyynnöt mahdollisimman nopeasti. Maksu Åbollyn nettisivujen kautta. Jos haluat pysyä ryhmän jäsenenä katkeamattomasti maksa kuukausimaksu aina ennen kuunvaihdetta. Ryhmän sivuille tulee aina kuun lopussa muistutus seuraavan kuukauden maksusta. Mikäli haluat maksaa jollain kulttuuri/liikuntaedulla, se käy maksamalla palveluntarjoajan aplikaation avulla tai verkkomaksuna.

 

Åboomiin on ladattu toukokuun loppuun mennessä 10 eri koreografiaa, joista useimmat on vielä jaettu eri tunteihin. Tällä hetkellä koreografiat löytyvät seuraaviin kappaleisiin: Barso Re, Muqabla, Gallan Goodiyaan, Ghungroo, Jai Jai Shivshankar, Ek Dil Ek Jaan, Daingad Daingad, Genda Phool, Uptown Funk Indian Mix, Ghagra, Ghungroo. Sen lisäksi löytyy lämppäreitä, kunnonkohotus-bhangraa ja käsitekniikkavideoita. Joka viikko ladataan uutta sisältöä, edellä mainittujen koreografioiden lisäksi kesäkuussa alkaa Sannan uusi high heels-koregrafia kappaleeseen Tinka Tinka. bollywoodia korkokengissä! Kesäkuussa starttaa myös Teijan vauhdikas koreografia Chikni Chameli -kappaleeseen. Kesän aikana on tulossa vielä koreografiat mm. seuraaviin kappaleisiin: Shape of You Carnatic Mix, Pinga, Gun Gun Guna ja lisää seuraa kun teemme uusia koreografioita. Joka viikko ainakin kahteen koreografiaan tulee uusi jakso. Koreografiat ovat vaikeusasteeltaan ja tyyliltään erilaisia, suurin osa kuitenkin sellaisia, jotka jokainen voi oppia.

 

Åboomia ylläpidetään ainakin syksyyn asti ja jos se osoittautuu monelle mielekkääksi tavaksi oppia miksei pidempäänkin. 

 

Tervetuloa virtuaalisen oppimisen kautta Åbollyn bollywood-kimalluksen pariiin! Nyt mukaantulo ei ole kiinni paikasta eikä ajasta!

bottom of page