TEE-ITSE-BOLLYWOOD-KOREOGRAFIA-KURSSI

OPI TEKEMÄÄN KOREOGRAFIOITA

24.1.-6.5.2021

Monelta voi löytyä piileviä kykyjä koreografian tekoon mutta ei tiedä mistä aloittasi. Tee-itse-Bollywood-koreografiakurssilla Teija opettaa oman tekniikkansa ja tapansa tehdä koreografioita. Kurssi kestää koko kevätkauden, aloitetaan helposta biisistä ja edetään oppilaiden omaan tahtiin. Mikäli homma tuntuu helpolta voidaan tehdä enemmänkin kuin yksi koreografia mutta kevään aikana ainakin yksi. 

 

Kurssi sisältää:

  • Teijan valitsema biisi, johon koreografia tehdään (mikäli tehdään enemmän kuin yksi, saa oppilaat myös ehdottaa)

  • Analysoidaan biisin tyyliä, rytmiikkaa, sanoja ja rakennetta.

  • Jaetaan biisi osiin ja osallistujat tekevät koreografian tiettyyn osaan.

  • Osallistujat saavat listan YouTubessa olevista koreografioista, joista saa vinkkejä kappaleeseen sopivista liikkeistä. Niistä pystyy muokkaamaan tähän biisiin sopivia liikkeitä. Miten, siihen saa myös opastusta.

  • Kevään aikana 5 x 2 h livetreeniä salilla (n. 1 x kuukaudessa), jolloin yhdistetään ja tarvittaessa muokataan jokaisen tekemät pätkät yhdeksi kokonaisuudeksi. Sovitaan kaikille sopiva ajankohta, joka kuitenkin on aina viikonloppuna. 

  • Kerran viikossa Zoom-tunti (n. 12 x 1 h), jolloin käymme yhdessä läpi koreografian teon teknisiä asioita ja esim. millaisia liikkeitä juuri tiettyihin kohtiin sopii. Osa tunnista voidaan toteuttaa jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti. 
     

Kurssin hinta 94 €. Kurssi järjestetään mikäli saadaan mukaan vähintään 4 osallistujaa.

Maksun voi jakaa kolmeen erään ja liikuntaedut käyvät myös maksuna.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.1.2021!

Åbolly-tee-itse-koreografia w1280.jpg

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS

ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ ALKUVUODESTA SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Copyright  Åbolly

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle