top of page

Oppilaiden infosivu

Hei rakkaat oppilaat ja opettajat,

 

Joulun ja uuden vuoden lähestyessä haluan toivottaa teille ja perheillenne rauhallista ja iloista juhlakautta. Toivon, että löydätte aikaa rentoutua, ladata akkuja ja nauttia yhdessäolosta läheistenne kanssa.

 

Haluan ensin kiittää jokaista teistä upeasta syyskaudesta. Teidän innostuksenne ja sitoutumisenne Bollywood-tanssiin ja klassiseen Kathak-tanssiin ovat tehneet tästä kaudesta unohtumattoman.

 

Erityiskiitokseni haluan osoittaa opettajillemme. Sanna Soni, joka on nyt äitiyslomalla, on arvokas jäsen tiimissämme. Odotamme innolla hänen paluutaan ja sitä, että hän alkaa vetämään jatkoryhmän tunteja jossain vaiheessa kevättä. Myös uusi Kathak-tanssin opettajamme Karmen Kollar on tuonut tanssikouluumme uutta energiaa ja inspiraatiota. Hänen tuntinsa jatkuvat maaliskuussa, ja odotamme innolla oppia lisää kaunista Kathak-tanssia. Yritetään löytää kaikille sopiva päivä/paikka/aika, jotta saamme syksyllä opeteltuun koreografiaan hieman jatkoa ja hioa se esityskuntoon kevätnäytökseemme mennessä. Lähetän tästä teille kyselyn.

 

Suunnataan katse sitten tulevaan vuoteen. Kevätkausi alkaa tammikuussa. Olemme valmistelleet teille jotain erityistä: lyhytkurssi rajasthanilaisista tansseista! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sukeltaa syvemmälle Intian rikkaaseen tanssiperintöön ja oppia uusia, lumoavia tanssiliikkeitä. Kurssi on tanssisali Voisilmässä tiistaisin 16.1. - 13.2. (5 krt) klo 17:45 - 19:00. Kurssin vetää Mari Moilanen. Hiihtoloman jälkeen 27.2. alkaa  avoimen tason Bollywood-tunnit tiistaisin samaan aikaan, samassa paikassa, ja ne jatkuvat huhtikuun loppuun asti. Keväällä tanssitaan Uptown Funkin intialaisen version tahtiin.

 

Naantalissa sunnuntaisin 14.1. - 18.2. klo 16-18 (mahdollisesti 15-18) treenataan ensin tammi- ja helmikuu kolmea koreografiaa, jotka tulevat kevätnäytökseen (Flamencofuusio, Bellywood ja Kollywood). Lähetän kyselyn kaikille, jotka näitä koreografioita ovat treenanneet, jospa saisimme järjestettyä yhteistreenit niin, että kaikki esiintymään haluavat olisivat paikalla. 3.3. klo 16:30 -17:45 alkaa Naantalissa myös Uptown Funk koreografia. Tätä ennen (klo 15 alkaen) voidaan sopia lisää esiintymistreenejä.

 

Turussa Moon Dance Studiolla jatkotunnit alkavat to 11.1. klo 18:30-20:30. Tunnit jatkuvat huhtikuun loppuun asti.

 

Toukokuu varataan kevätnäytöksen esiintymistreeneihin ti ja to.

 

Kevätnäytös pidetään 19. toukokuuta 2024 iltapäivällä neljän-viiden maissa. Tarkka aika tarkentuu pian. Paikka on tuttu Aurinkobaletin teatterisali Manillassa. Näytös on loistava tilaisuus näyttää taitonne ja se, mitä olette oppineet. Haluan korostaa, että kaikki halukkaat pääsevät esiintymään, joten rohkaisen teitä kaikkia osallistumaan aktiivisesti treeneihin. Ainoa vaatimus on, että osaa koreografian ja hymyilee (tai ilmehtii), ei tarvitse olla täydellinen. Ihmiset, jotka tulevat katsomaan näytöstä maksavat siitä, annetaan heille parastamme :)

 

Toivon sydämestäni, että olette mukanamme myös kevätkaudella. Tunnit voivat täyttyä nopeasti, varsinkin Voisilmässä, joka on pieni sali joten suosittelen lämpimästi ilmoittautumaan mahdollisimman pian, jotta varmistatte paikkanne.

 

Kiitos vielä kerran syyskauden panoksestanne ja innostanne. Erityiskiitokset opettajillemme Sanna Sonille ja Karmen Kollarille. Suuret halaukset myös Åbolly Dancers tanssiryhmälle! Edustatte meitä upeasti, ihan mahtava porukka, olen todella ylpeä teistä kaikista!

 

Odotan innolla, että näemme jälleen ensi vuonna ja jatkamme tanssimatkaamme yhdessä. Ja tuokaa ensimmäiselle tunnille mukaanne ystäviänne, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita intialaisesta tanssista. Uudet pääsevät tutustumaan ensimmäiselle tunnille kevätkaudella kympillä.

 

Lahjavinkki ystävälle: Åbollyn lahjakortti (alk. 25€)!

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Lämpimin terveisin,

 

 

Teija

bottom of page