BOLLYWOOD-TANSSITUNNIT KEVÄT 2021

AVOIN TASO / ALKEISTASO

AVOIMEN TASON TUNNIT TORSTAISIN

14.1. - 6.5.2021

klo 18:00 - 19:15 (75 min)

 

TUNTIEN TASO: Avoin, sopii kaikille. aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo tapa tutustua Bollywood-tanssiin. Kevään aikana neljä eri tyyppistä tanssia. Kokeile yhtä tai kaikkia neljää, jolloin saat laajemman käsityksen siitä, kuinka monipuolista Bollywood-tanssi on.

Avoimen tason Bollywood-tanssitunneilla tutustutaan monipuolisesti intialaisen tanssin maailmaan ja opitaan eri pituisia Bollywood-koreografioita. Tanssitunneilla opetellaan myös Bollywood-tanssille tyypillistä tekniikkaa, sarjoja ja käsiliikkeitä, ilmaisua unohtamatta. Tunneilla pidetään hauskaa mutta kunnon tanssitreeni jokainen tunti on! 

Kaikki tunnit ovat rakennettu drop in -periaatteella, eli voit koska tahansa tulla tutustumaan tai hypätä mukaan mutta on suositeltavaa osallistua useammalle tunnille, koreografiakokonaisuuteen tai koko kaudelle, jolloin saat hyvän perustan jatkaa tanssiharrastusta eteenpäin. 

Tunnille ilmoittautuminen etukäteen pakollista. Korona-tilanteessa otamme live-tunneille vain 9 oppilasta!

Ilmoittautuminen: school@abolly.com

KOREOGRAFIAT:

14.-28.1. DILBARO (3 x)

Lisäksi 4.3 & 11.3. kenraali/pukutreenitunti

 

Opettaja: Teija Ahola

Kashmir-vaikutteinen mutta hyvin perinteinen Bollywood-tanssi, jossa on rauhallinen tempo. Intiassa tätä tanssia morsiamet esittävät usein häissään. Tämä tanssi tullaan esittämään Åbollyn tulevassa näytöksessä ja koreografiaa hiotaan esityskuntoon. Tunnille otetaan kuitenkin uusia oppilaita eikä tunnille osallistuvia velvoita esiintymiseen. Maaliskuun alun pukutreenit on tarkoitettu vain esiintymään tuleville.

4.-18.2. GENDA PHOOL

(3 x)

Lisäksi 4.3 & 11.3. kenraali/pukutreenitunti

 

Opettaja: Sanna Soni

Pirteä, leikittelevä naisellinen tanssi, joka esitetään myös tulevassa näytöksessä ja jota hiotaan esityskuntoon.  Tunnille otetaan kuitenkin uusia oppilaita eikä tunnille osallistuvia velvoita esiintymiseen. Maaliskuun alun pukutreenit on tarkoitettu vain esiintymään tuleville.

Kurssi täynnä!

18.3. - 8.4. BOLLYWOOD- GOLDEN TIMES  (4 x)

 

Opettaja: Sanna Soni

Tällä perinteisellä Bollywood-tanssitunnilla tehdään 1960-luvun Bollywood -hittikappaleeseen koreografiaa. Tunti on täynnä perinteisempää  Bollywood-tanssin liikekieltä unohtamatta hauskoja ilmeitä! 

 

Tarvitset mukaan ennakkoluulottoman asenteen! Tunti sopii kaiken ikäisille ja tasoisille. Koreografiapohjaisella tunnilla tehdään myös Bollywood-tanssille tyypillistä tekniikkaa. 

Kurssilla tilaa!

15.4. - 6.5. LAVNI (LAVANI)  (4 x)

 

Opettaja: Sanna Soni

Lavni on perinteinen kansantanssi Maharasthran osavaltiosta. Tanssityyli tulee marathin sanasta Lavanya, joka tarkoittaa kauneutta. 1800- ja 1900-luvuilla Lavni-tanssia käytettiin erityisesti sotilaiden mielen nostattajana. Laulujen sanoissa onkin usein ”tuhmiakin” sanoituksia.

 

Tunnilla opetellaan lavni-koreografia sekä tekniikkaa ja tanssin taustoja. Tanssi on tyypillisesti nopeatempoista, mutta opetus huomio kaiken tasoiset tanssijat! 

Kurssilla tilaa!

 

Voit ottaa mukaan nilkkakulkuset (Ghungroot) sekä huivin halutessasi. 

Åbolly Sanna Soni alkeistason bollywood-tunnit

ÅBOLLYN HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS

ÅBOLLY JÄRJESTÄÄ ALKUVUODESTA SUUREN TANSSINÄYTÖKSEN HANSATORILLA YHDESSÄ KAUPPAKESKUS HANSAN KANSSA. MUKAAN ON KUTSUTTU LAAJASTI TURUSSA TOIMIVIA TANSSIRYHMIÄ JA TANSSIJOITA.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Copyright  Åbolly

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle