AVOIMEN TASON BOLLYWOOD-TUNNIT

Åbolly avoimen tason tunnit syksy 2021_edited.jpg

BOLLYWOOD-TANSSI

AVOIN TASO

TURKU

AVOIMEN TASON TUNTI TURUSSA EI TOTEUDU. KATSOMME TILANNETTA UUDELLEEN MAALIS-HUHTIKUUN VAIHTEESSA.

15 x 75 min

TORSTAISIN 3.2. - 12.5.2022

KLO 17:45 - 19:00

OPETTAJAT: TEIJA AHOLA &

SANNA SONI

MOON DANCE STUDION SALI, KARJAKATU 45, 2. KRS

Avoimen tason Bollywood-tanssitunneilla tutustutaan monipuolisesti intialaisen tanssin maailmaan ja opitaan eri pituisia Bollywood-koreografioita. Tanssitunneilla opetellaan myös Bollywood-tanssille tyypillistä tekniikkaa, sarjoja ja käsiliikkeitä, ilmaisua unohtamatta. Tunneilla pidetään hauskaa mutta kunnon tanssitreeni jokainen tunti on! 

TUNNIN TASO: Avoin, sopii kaikille. aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo tapa tutustua Bollywood-tanssiin. Kauden aikana saat hyvän käsityksen miten monipuolista Bollywood-tanssi on. Kausi aloitetaan samalla koreografialla mitä opetetaan Naantalissa sunnuntaisin. Voit siis halutessasi osallistua vaikka molemmille tunneille.

Ilmoittaudu tästä

Vintage A.jpg

BOLLYWOOD-TANSSI

50+

TURKU

15 x 75 min

TIISTAISIN 1.2. - 10.5.2022

KLO 19:45 - 21:00

OPETTAJA: TEIJA AHOLA

MOON DANCE STUDION SALI, KARJAKATU 45, 2. KRS

Aikuisten 50+(-) oma tunti. Kevätkaudella 2022 keskitytään opettelemaan uutta koreografiaa, joka on täynnä ilmaisuvoimaista, naisellista energiaa. Tunti on tarkoitettu yli 5-kymppisille mutta jos olet hiukan alle 50, se ei haittaa.

 

Tunti on jo melko täynnä, joten jos mielit mukaan mukavaan aikuisten naisten tanssiporukkaan ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Ilmoittaudu tästä

Dilbaro Teija_1 lr_edited_edited.jpg

BOLLYWOOD-TANSSI

AVOIN TASO

NAANTALI

10 x 75 min

SUNNUNTAISIN 30.1. - 10.4..2022

KLO 16:30 -17:45

OPETTAJA: TEIJA AHOLA 

KESTI-MAARIA, MAARIANKATU 2, NAANTALI

Avoimen tason Bollywood-tanssitunneilla tutustutaan monipuolisesti intialaisen tanssin maailmaan ja opitaan hauska Bollywood-koreografia. Koregrafiaa voidaan muokata niin, että liikkeistä löytyy osin helpompi ja vaikeampi vaihtoehto tanssitaidon mukaan.

Tanssitunneilla opetellaan myös Bollywood-tanssille tyypillistä tekniikkaa, sarjoja ja käsiliikkeitä, ilmaisua unohtamatta. Tunneilla pidetään hauskaa mutta kunnon tanssitreeni jokainen tunti on! 

TUNNIN TASO: Avoin, sopii kaikille. aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo tapa tutustua Bollywood-tanssiin mutta haastetta löytyy myös enemmän tanssineille.

Ilmoittaudu tästä

Teija Ahola 4_edited.png

BOLLYWOOD-TANSSI

PERUS-TEKNIIKKA

NAANTALI

2 x 60 min

SUNNUNTAISIN 6.2 & 13.2.2022

KLO 15:15 - 16:15

OPETTAJA: TEIJA AHOLA 

KESTI-MAARIA,

MAARIANKATU 2, NAANTALI

Kahden kerran tehotekniikkatunti, jossa tutustutaan Bollywood-tanssin liikekieleen. Opetellaan intialaisten klassisten tanssilajien perusliikkeitä, joita köytetään paljon Bollywood-tanssissa. Tunti auttaa omaksumaan nopeammin avoimella tasolla opetettavaa koreografiaa.

TUNNIN TASO: Avoin, sopii kaikille. aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo tapa tutustua Bollywood-tanssiin. 

Ilmoittaudu tästä